AKTUELNO

Često menja mišljenje.

Zaljubljeni par Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson  privlače pažnju medija svojim delima  i  izjavama pa je tako večeras usledilo pitanje novinara upućeno Đeksonu o tome kako bi reagovao kada bi saznao da je Sanja slagala da je njegova bivša  devojka trudna. Podsećamo, Đekson je  neporedno pred ulazak u Belu kuću bio u emotivnoj vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Rekoa bih  - vau, jebote, baš me briga, mislim. Ti što mi je njena drugarica rekla znači da mi bivša ne želi dobro. Ja samo brinem kako mi je porodica, ker, prijatelji. Ja sam odreagovao tako istripovano  i već sutradan sam to zaboravio i preškrabao  tu devojku. Nikada neću s tom devojkom imati odnos kao ranije. Kapiram da je htela da mi se osveti za sve ovo što sam ovde radio ali to nije način. Ja sam u rijalitiju, niko spolja ne može da zna kako je meni, to je retardirano i pokazivanje niske inteligencije preko neke poznanice.Svakave informacije su dolazile do mene, kada sam skapirao da sve može da bude istina  ili laž prestao sam da se nerviram- bio je jasan Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Mine i svadbe to je fora, mi se zajebavao. Mogu da kažem samo da je meni rano za ženidbu. a da je njoj pravo vreme. Pevao sam joj pesmu - idi kući,maloletnice - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Da je Đekson zaboravio na svoju bivšu devojku, a da Minu neće oženiti , pokazao je večeras,  a šta će se još  dogoditi do kraja rijalitija, ostaje  vidimo, sudeći po tome da  Đekson često menja stavove i mišljenje.

PROČITAJTE JOŠ: HISTERIJA ZBOG VITAMINA: Produkcija poslala lekove, NASTALA OPŠTA POMETNJA U ZADRUZI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi:

J. Č.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'